2023 begint met expansie en een verhuizing

Per januari is Druktemakers uit Heerenveen onderdeel geworden van de Haan Reclamewerk Groep, waartoe ook Sign & Media Groep behoort. Met ruim 20 jaar ervaring is het eveneens een bekende signmaker in de regio. Voor ons als groep een ‘boppeslach’ omdat er veel ambachtelijk vakmanschap zit en dat blijft toch de basis van ons werk. De overname past bovendien heel mooi in onze gedeelde ambitie om regionaal te groeien en steeds meer producten en diensten ‘in-house’ aan te bieden. Personeel en relaties van de beide bedrijven hebben positief gereageerd op het nieuws.

Sign & Media Groep en Druktemakers Heerenveen bundelen de krachten en gaan verder onder de naam Druktemakers Reclamewerk BV. De nieuwe organisatiestructuur wordt gefaseerd uitgerold, waarbij de vertrouwde contactpersonen en de korte lijntjes uiteraard blijven. We verhuizen half januari naar Businesspark Friesland-West 25-A, de officiële opening wordt in de zomer verwacht.

Het was al direct duidelijk dat we elkaar als signmakers perfect aanvullen, samen kunnen we de Friese markt adequaat bedienen en slim gebruik maken van de kennis en de productiefaciliteiten in Stiens. We zien het dan ook zeker als een goede zet voor ons team en de klanten! Samen zijn we sterker, kunnen we meer producten aanbieden en beschikken we over extra montagecapaciteit. Kortom, het voelt ontzettend goed!

Nieuw adres per 18 januari:
Businesspark Friesland-West 25-A
8447 SL Heerenveen

Gebruik voor al uw vragen rond deze veranderingen info@signmediagroep.nl of bel ons op 085 016 00 10.

Met vriendelijke groet,
Team Sign & Media Groep

 

Download hier het persbericht.

 

BELANGRIJK NIEUWS: 2023 begint geweldig met een verhuizing naar een toplocatie en meer..Lees verder >>
+