Groeikansen voor Sign & Media Groep na overname door Haan Reclamewerk

We zijn in de eerste jaren van ons bestaan een bekende speler voor binnen- en buitenreclame in midden Friesland geworden. Door deze overname komt er meer ruimte voor onze ambities en krijgen we als bureau letterlijk extra ‘body’. Collega Haan Reclamewerk BV uit Stiens wil graag haar marktpositie in het noorden verstevigen en heeft daarom per 1 mei al onze activiteiten overgenomen. Sign & Media Groep blijft in de nieuwe situatie zelfstandig opereren.

Met de overname krijgen beide ondernemingen een geweldige kans om zichzelf regionaal en landelijk verder te ontwikkelen. De knowhow en het machinepark van Haan Reclamewerk geven ons de handvaten om te groeien in de regio. Dat geeft Haan Reclamewerk op haar beurt de ruimte om de landelijke expansie door te zetten als één van de grootste signmakers van Nederland. Win-win! Haan Reclamewerk heeft een team van ruim 35 medewerkers. Afnemers zijn onder andere landelijke winkelketens, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven en overheidsinstellingen. Klanten volledig ontzorgen, maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen zijn belangrijke pijlers van het bedrijf en daar kunnen we ons als Sign & Media Groep prima in vinden.

De bedrijfsnaam, het team, uw vaste aanspreekpunten, alles binnen Sign & Media Groep blijft zoals het is. Wel zal in alle uitingen de relatie met de nieuw gevormde groep worden benoemd. Profiteren van de nieuwste mogelijkheden in sign- en printwerk en adequaat opschalen bij drukte, dat gaat er in positieve zin veranderen voor onze relaties. Eerder dit jaar nam Haan Reclamewerk nog Friesland Reclame uit Burgum over. De tweede overname in korte tijd laat zien dat het bedrijf grote ambities heeft. Daar gaan we graag in mee!

Gebruik voor al uw vragen rond deze overname info@signmediagroep.nl of bel ons op 085 016 00 10. Bij Haan Reclamewerk is commercieel directeur Christiaan de Jong uw aanspreekpunt, hij is bereikbaar via 085 05 09 200.

Net als altijd staan we graag klaar voor al uw opdrachten!

Team Sign & Media Groep

Op de foto: Christiaan de Jong van Haan Reclamewerk (links) en Sjouke Kingma van Sign & Media Groep (rechts)

2 reacties op “Groeikansen voor Sign & Media Groep na overname door Haan Reclamewerk”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Groeikansen voor Sign & Media Groep na overname door Haan ReclamewerkMeer lezen