Vacature commercieel medewerker binnendienst

Standplaats: Heerenveen

Ben jij thuis in de markt voor binnen- en buitenreclame? Beschik je over de vaardigheden om aanvragen van nieuwe en vaste klanten te matchen met onze reclamediensten? Lijkt het je mooi om te werken voor een creatief bedrijf met aansprekende klanten in heel Noord-Nederland? Kom dan eens langs voor een onderhoudende kennismaking!

Sign & Media groep in het kort
Sign & Media Groep is een creatieve signmaker uit Heerenveen en onderdeel van Haan Reclamewerk. Je hebt ons werk zeker al eens voorbij zien komen. Een passerende auto met belettering, reclamevlaggen, spandoeken, gevelbelettering, wegwijzers, noem maar op. Elke opdracht begint bij ons met een eerlijk advies, gevolgd door een zorgvuldig uitgewerkt ontwerp en een kostenbewuste uitvoering. We hebben een geweldig team dat ook echt de tijd neemt om klanten te leren kennen, alles voor het beste resultaat en een duurzame toekomst!
 
Functieomschrijving
In deze fulltime functie ben jij het altijd enthousiaste aanspreekpunt voor onze klanten in de wereld van reclame, belettering en interieur. Samen met je directe collega van de verkoop buitendienst en natuurlijk alle andere medewerkers vorm je een klantgericht team waar onze opdrachtgevers met plezier hun aanvragen voor binnen- en buitenreclame neerleggen, elke keer weer.
 
Jouw skills
• Affiniteit met sales en commercie in de Signbranche;
• Thuis in een klein team, sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
• Een enthousiaste werkhouding en een fijne dosis humor;
• Daadkrachtig persoon die graag in dienst staat van onze klant.
 
Dit kan Sign & Media Groep jou bieden:
• Een prettige werkomgeving met volop ruimte voor zelfontplooiing;
• Ontzettend leuke, professionele en gemotiveerde collega’s;
• Een salaris conform Sign-cao;
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
• Een vrijdagmiddagborrel en onvergetelijke bedrijfsuitjes.
 
Geïnteresseerd in deze functie, kom maar op!
Herken jij jezelf in deze profielschets? Maak dan nu meteen je interesse kenbaar door een mail te sturen naar info@signmediagroep.nl.
Heb je vragen, leg ze dan voor aan Dirk Kwakkel op 06 – 55 49 55 25 of info@signmediagroep.nl. Wie weet kun jij de komende jaren dan ook op ons bouwen!
 

Team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BELANGRIJK NIEUWS: 2023 begint geweldig met een verhuizing naar een toplocatie en meer..Lees verder >>
+