Vacature commercieel medewerker binnendienst & bedrijfskleding Druktemakers Reclamewerk BV

Standplaats: Heerenveen

Ben jij thuis in de markt voor bedrijfskleding en (buiten)reclame? Beschik je over de vaardigheden om de aanvraag van een klant te koppelen aan onze reclamediensten? Lijkt het je mooi om te werken voor een succesvol signing bedrijf? Kom dan eens langs voor een goede kop koffie!

Druktemakers Reclamewerk BV
Onze naam klinkt vertrouwd maar is toch nieuw. We zijn ontstaan uit een fusie van Druktemakers en de Sign & Media Groep. Twee creatieve signmakers uit Heerenveen die sinds 2022 onder de Haan Reclamewerk groep uit Stiens vallen. We brengen veel ervaring in ambachtelijk reclamewerk samen en bedienen daarmee veel vaste klanten. We zijn gespecialiseerd in gevelreclame, auto- en raambelettering, bewegwijzering, reclamevlaggen, spandoeken, bedrijfskleding, projectborden, noem maar op. Elke opdracht begint met een kundig advies, gevolgd door een zorgvuldig uitgewerkt ontwerp en een kostenbewuste uitvoering. We beschikken daarvoor over een geweldig team dat echt de tijd neemt om klanten te leren kennen.
 
Functieomschrijving
In deze fulltime functie (standplaats Heerenveen) ben jij het altijd vriendelijke aanspreekpunt voor onze klanten in de wereld van bedrijfskleding, reclame en belettering. De nadruk ligt voor jou op de bedrijfskleding, elke dag zet jij je in voor het beste advies aan (potentiële) relaties. Ook zorg je ervoor dat de showroom er representatief uitziet met het juiste aanbod en de inkoop ervan. Samen met je collega’s van de verkoop buitendienst en binnendienst vorm je een klantgericht verkoopteam waar onze opdrachtgevers met plezier hun opdrachten neerleggen en bespreken.
 
Wat vragen we van je?
• Affiniteit met de signbranche, waarbij de nadruk ligt op bedrijfskleding;
• Commercieel, verkoopervaring (in bedrijfskleding);
• Thuis in een team, sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
• Een enthousiaste werkhouding en een gezonde dosis humor;
• Daadkrachtig persoon die graag in dienst staat van onze klant.
 
Dit kan Druktemakers Reclamewerk jou bieden
• Een prettige werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing;
• Team van acht ontzettend leuke, professionele en gemotiveerde collega’s;
• Een marktconform salaris conform Sign-cao;
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
• Een vrijdagmiddagborrel en onvergetelijke bedrijfsuitjes.
 
Geïnteresseerd in deze functie, kom maar op!
Geïnteresseerd in deze functie? Maak dan nu meteen je interesse kenbaar door je CV + motivatie te mailen naar dirk@haanreclamewerk.nl. Een uitgebreide sollicitatiebrief is niet nodig. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw motivatie om bij ons te komen werken. Persoonlijk kennismaken met een goede kop koffie is wat ons betreft dan ook een uitstekend idee.
 
Heb je na het lezen van deze vacature vragen, leg ze dan voor aan Dirk Kwakkel op 06 55 49 55 25 of stuur een mail naar dirk@haanreclamewerk.nl.
 

Team

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BELANGRIJK NIEUWS: 2023 begint geweldig met een verhuizing naar een toplocatie en meer..Lees verder >>
+